درباره ما

درباره ما

زمانی که به رستوران فودلند قدم می گذارید، اولین چیزی که نظر شما را جلب خواهد کرد، طراحی داخلی بی نظیر این رستوران است. فضایی که مانند یک لابی مجلل، آرامشی بی نظیر را برای مهمانان خود به ارمغان می آورد.
در رستوران فودلند سه سالن اصلی تعبیه شده و هر کدام با دکوراسیون و نورپردازی متفاوت، پاسخگوی هر سلیقه ای است.

سامان پیمان پور (مدیرعامل) یکی از جوان ترین افراد فعال در حوزه مراکز پذیرایی جزیره زیبای کیش است و تفکر خلاق جوان پسند این رستوران، در بخش های مختلف آن به وضوح قابل رؤیت است. هدف اصلی از تأسیس رستوران فودلند، ارائه غذای با کیفیت، متنوع و با استاندارد بین المللی، جهت خدمات رسانی به هموطنان عزیز می باشد.

تنوع غذایی این رستوران در جزیره کیش و شاید کل کشور منحصر به فرد بوده و در حال حاضر بیش از ۱۰۰ نوع غذا، پیش غذا و دسر از کشورهای مختلف در منوی غذایی این رستوران وجود دارد.
همچنین وجود بخش مجزایی برای ارائه انواع فست فود در نظر گرفته شده و برندهای غذایی معروفی چون republic، fudo، lime، chill out، cafe در آن جا خوش کرده است و به راستی این مجموعه اولین رستورانی است که معنای یک فود کورت واقعی را برای مهمانان خود ترسیم می کند. در فضای این رستوران بزرگ، دو کافی شاپ مجزا نیز طراحی شده است، یک کافی شاپ مدرن جهت سرو انواع بستنی، نوشیدنی های سرد و گرم و یک کافی شاپ مراکشی با نام “لیالی” به همراه پذیرایی چای و قلیان که پس از سرو غذا در تالارهای اصلی به راحتی نمی توان از کنار آنها گذشت.
اکثر مواد غذایی و ادویه جات مصرفی این رستوران از خارج از کشور و با در نظر گرفتن استانداردهای بین المللی صنایع غذایی تهیه می شود. رستوران فودلند از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را در این جزیره مرجانی آغاز نموده است. ظرفیت مجموعه ۴۰۰ نفر می باشد. همچنین در کل فضای این رستوران استفاده از اینترنت پرسرعت WiFi، رایگان می باشد.

استقبال بی نظیر مسافران و ساکنان کیش از این رستوران زیبا، نشانگر تفاوت سطح ارائه خدمات و فکر نوین مالک و مدیران رستوران فودلند بوده که سبک جدید از رستوران داری در ایران را ارائه نموده است. رستوران فودلند به عنوان یکی از ۴ رستوران برتر جزیره کیش معرفی می گردد.